Първоначално публикувано от Doomguy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеТези, които са в сервиз никога няма да ти кажат "не сменяй" -много ясно. Първо, с този съвет поемат една излишна "отговорност" и второ, кой бяга от едно обслужване.Отговорността си е изцяло твоя.
На твое място бих го карал още 1г без никакви притеснения, но махни пистовия ремък и виж дали сутрин ще запали без скрибуцанияАко пак скрибуца сменяй.
.
Last edited by Doomguy; d.m.y г., 19:43.
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение0 258 006 190
0 258 006 189Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Снощи се прибрах късно и ме домързя да прибирам колата в гаража,та днес сутринта се качвам в колата както винаги,паля и тръгвам,след 1мин.колата мина на газ и изненада,май не работи на 6-цилиндъра,спрях и я прехвърлих на бензин,там проблем няма,после пак на газ и отново прекъсва,викам чакай да вдигна капака и какво да видя кабелите на газовите дюзи бяха нагризани най вероятно от плъх,като на едната дюза бяха прекъснати,а на 2-3 беше нагризана само изолацията.Всичко вече е оправено и наредих едни локумчета отрова за плъхове в двигателния отсек,но силно се надявам това гадно животно както е дошло изневиделица,така и да се е махнало от моята кола.
Comment
-
При такива набези съм чувал че връзват сапун в двигателният отсек и при желание на мишка или плъх да гризе те отивали при сапуна и така се избягвали проблеми от прегризани инсталации и маркучиALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Дайте, моля, едно шаси на 136 к.с. дизел, да проверя дали в епера определя еднозначно модела на скоростите. Благодаря.Че си мисля да забождам една такава кутия на Ланча-та.
Comment
-
Първоначално публикувано от gatev_88 Покажи съобщениеколеги може ли да се гледат клипове или филми през навигацията-нещо отделно ли се свързва кажете ако някой е запознат благодаря!!!!
отгоре в полезни връзки пак има линк към нея.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Сега разгледах темата " полезни връзки " и конкретно проблема с лепкавото табло.Навремето имах подобен проблем с темпрата и го разреших само с лакочистител без боя. Обаче сега проблема не ми е таблото, а покритието на капака на жабката, този с предпазителите и модулите и централната конзола - тази, която отива назад. Всички са бели и се чудя, ако махна покритието, което пада и само с мокри кърпички и го пръсна със спрей дали ще се получи добре или ще стои гадно и изкуствено. Та питам някой ако е правил това да сподели...Мерси предварително!Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
Comment